Boosta ditt självförtroende


Dåligt självförtroende – olika orsaker till dåligt självförtroende

Orsakerna till dåligt självförtroende är många – Vi har gjort lite undersökningar i de sociala medierna om vilka de vanligaste orsakerna bland svenskar åldrarna 18 – 65 år är, och hur de sakerna skulle kunna åtgärdas eller åtminstone förbättras, varje gnutta av högre självkänsla är ett steg mot varje riktning. Vi påstår inte att någon av våra produkter löser allt med ett dåligt självförtroende och ger dig ett bra självförtroende istället, men vi vågar påstå att samtliga våra artiklar hjälper dig mot rätt riktning för att må bra. Dessa produkter handlar dock främst om utseenderelaterade självförtroendeproblem.

I vår undersökning frågar vi 100 tjejer 18-65 år och 100 killar 18-65 år om hur deras självförtroende är. 15% har inget att klaga på medans 85% har något de har dåligt självförtroende över. Alla våra produkter är framtagna för att hjälpa till med de vanligaste orsakerna med dåligt självförtroende. Nedan följer en sammanställning över vanliga orsaker till lågt självförtroende.  De flesta som går runt med dåligt självförtroende gör det ofta av väldigt små anledningar som lätt kan fixas.

Vanliga orsaker till bristande självförtroende som är lätta att påverka med våra produkter

Åldern är en vanlig orsak till att man får lägre självförtroende, främst för dem som är singlar, kvinnor anmärker på detta mer än män. Att man börjar bli rynkig, få grått hår och celluliter. Medans äldre killar drabbas av håravfall och erektil dysfunktion som verkligen hör ihop med mannens självförtroende. Åldern kan vi ju inte direkt påverka med våra produkter åt något håll, men visst kan rynkor, håravfall, impotens och celluliter göras något åt : ) Gällande åldern så är man aldrig äldre än vad man gör sig själv till.

En väldigt vanlig orsak till att man mår dåligt och har lågt självförtroende bland män i alla åldrar är potensproblem eller andra sexuella problem som att ens sats är för liten eller för tidig utlösning. Samtliga dessa mansproblem har vi preparat som hjälper. Det största men minst omtalade problemet bland män främst i de yngre åldrarna är för lite penis, både vid erektion och vid slakt tillstånd. Med Xtrasize kan du få upp till 7.5cm längre penis på 2 månader.

Gula tänder eller missfärgade tänder pga kaffe, snus och rökning. Att man inte kan le öppet är verkligen något som tär på ens självförtroende. Gula eller missfärgade tänder behöver inte handla om misskötta tänder i alla sammanhang, utan tänder blir gula och missfärgare av vissa livsmedel och mediciner vi förtär. En tandblekning hos en klinik kostar tusentals kronor, medans du kan köpa exakt samma produkt hos oss för nån hundralapp som tandblekningsklinikerna själva använder. På bara några dagar kan du redan ha ett vitare leende.

Den totalt främsta orsaken till dåligt självförtroende är helklart viktrelaterade saker. För stor mage, för tjocka lår, dubbelhaka , för högt BMI. Detta är osaker som vi har 3 dynamitprodukter mot. Dessa produkter tillsammans med rätt kost som internet eller till och med en dietist kan lära dig om och införande av motion i din vardag kommer hjälpa dig att lösa problemen och därmed leda till ett ökat självförtroende.

Lämna en kommentar