Testosterontillskott

All män vet i stort vad som förväntas av dem. Vi ska vara hingstar i sängen, vi ska kunna träna dag och natt ha en outtömlig energi och aldrig ha ont i huvudet. Faktum är att många män faktiskt upplever någon av dessa ovan nämnda dödssynder. Det är inte ofta vi hör män berätta att de ljugit om att de varit trötta för att slippa ångesten i att inte kunna tillfredsställa sin partner. Samma sak gäller för de män som på lite äldre dar tar sig i kragen och börjar gå till gymmet, där det tenderar att köra allt vad de har utan att se en nämnvärd förändring. Dagarna därpå bli så trötta att de inte orkar gå igen och så har vi en ond spiral där träningen tar mer än den är tänkt att ge i form av bättre hälsa.

Grunden till problemen

Så många som 55% av de som är 36 år eller äldre uppgav att de känt igen sig och att de påverkat deras liv på ett negativt sätt. Det fina med detta är att det faktiskt har forskats en hel del inom området. Den forskningen har inte uppmärksammats på samman sätt som de gjorts för de fenomen och krämpor som tenderar att höra det kvinnliga könet till. Mycket på grund av det stigma som finns associerat med att en man inte presterar i något avseende. Det har på senare dagar blivit allt mer okej att prata om brister i sexlivet på grund av problem eller kroppslig dysfunktion hos männen. SOm ett resultat av det har tidningar och andra tidskrifter snappat upp och sammanställt rapporter, den bov som ligger till grund för mer än 80% av de problem som uppstår i en mans liv är också den grund mannen står på och är byggd utifrån – Testosteron.

Maxulin

Manligt könshormon – Teestoreron

Testosteron finns med redan från fosterstadiet, det används av kroppen för att stimulera utvecklingen och skapandet av mannens könsorgan. Utevecklingen av testiklarna sker helt och hållet med hjälp utifrån testosteron. Det är också den hormon som ser till att styra utvecklingen av unga män genom puberteten och hjälper kroppen att göra mannen könsmogen genom att starta spermieproduktionen. Muskler och den uppbyggnad som sker efter träning har vi testosteronet att tacka för. Det sker under återhämtningsfasen och där musklerna bygga upp igen för att klara det som bröt ner dem från början. Lusten och det naturliga i att reproducera sig gavs liv via spermieproduktionen, nu är det också det manliga könshormonet som styr utifall när det behöer ske en tömning av det som byggts och skapats nere i testiklarna då lämpligtvis i en kvinna som också är könsmogen.

Tillskott av testosteron

Vad kan då ett testosterontillskott göra för att hjälpa dig av genom de ovan nämnda krämporna. Gemensamt för krämporna är att den nivå av testosteron som din kropp kräver för att fungera inte har lyckats bli producerad. Sen urminnes tider har människan försökt hjälpa sig själv genom att på olika naturliga sätt, övningar naturläkemedel och eller ritualer försökt höja sin testosteronnivå. Med dagens teknik har manlig könshormon kunnat skapas syntetiskt i mer än två decennier. Lösningen är inte att addera detta hormon och sedan tro att det löser några problem. Det måste komma i en sådan mix av andra näringsämnen för att det ska tas upp av kroppen och ledas ut och göra nytta. Det kanske viktigaste är att stimulera kroppens inhemska produktion av hormoner, för att på så sätt göra sig fri från att alltid behöva ta ett tillskott. Genom att göra det kommer produktionen igång och då blir det inte heller något beroende av tillskott utifrån.

Maxulin och testosteron = sant

Vi har efter många och långa eftersökningar lyckats hitta ett testosterontillskott som vi vill rekommendera – Maxulin. Det är framtaget av det norska läkemedelsföretaget Norvital. Det är ett läkemedel som funnits i flera år tidigare kallades det för Testomax. När företaget blev klart med en studie av dess resultat och jämförde med en uppgraderade version valde det att kalla den nya produkten Maxulin. Skillnaden mellan den första och den andra produkten var enorm, den nya kemiska sammansättningen gjorde att bindningarna löstes upp och togs upp på ett sätt som gjorde att kroppen tog upp mer än 60% av de tidigare preparatet.

Maxulin botar din krämpor, ökar din lust hjälper dig bygga muskelmassa

Det som Maxulin främst är känt för är dess förmåga att öka den sexuella prestationen, det har en effekt på lusten liknande Viagra samtidigt som det på en kort tid kan hjälpa dig att bygga en stor mängd muskelmassa. Vid sidan av detta kommer den ökade produktionen av manligt könshormon att ha en mycket positiv effekt på dina energinivåer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *