Min penis är för liten, hur förstorar jag den?

Först och främst måste vi definiera vad liten egentligen innebär och vad statistiken säger. Det måste göras helt bortsett från egna personliga intryck: slapp storlek är irrelevant, vissa män har en ganska liten penis som växer till enorm storlek när han är erigerad, å andra sidan finns är män med en ganska imponerande slapp penis som bara ställer sig upp när han blir upphetsad och växer inte mycket i omkrets eller längd. Slapp och erigerad storlek korrelerar inte.

Även i välrenommerade studier visar det statistiska genomsnittet i Skandinavien en penis om cirka 14,9cm detta enligt den största studien (1661 sexuellt aktiva män). Vi kunde hitta den i välkända Journal of Sexual Medicine. De flesta män har en erigerad storlek mellan 12,3cm och 14,9cm, så under 12,3cm kan anses vara liten. Låt dig inte luras av den penisstorlek du ofta ser i filmer för vuxna, är alla aktörer utvalda individer långt över den genomsnittliga storleken. Dessa filmer kan verkligen inte skildra något statistiskt genomsnitt och använder även visuella knep för att göra att de manliga aktörerna verkar ännu större.

Har penisstorleken betydelse för kvinnor?

Detta är frågan de flesta män bryr sig om mesta. Medan många kvinnor hävdar att penisstorlek är inte viktigt för dem och det handlar om rätt teknik och att en kärleksfull partner behandlar dem väl, är det bara halva sanningen. I helt anonyma undersökningar är antalet kvinnor som hävdar att penisstorlek viktigt för dem, åtminstone ur en estetisk synpunkt, är betydligt högre än i vanliga ej anonymiserade undersökningar. Detta faktum innebär inte en mindre penis inte kan uppfylla en kvinna, det betyder inte att du inte kan ha en perfekt sexliv med en liten penis, men den hårda sanningen är: Storleken har betydelse, åtminstone för en del kvinnor. Ingen anledning till panik om du har en liten penis, enligt en kombinerad studie av flera forskningsinstitut sedan 1942, 85% av alla kvinnor är nöjda med penis storleken på deras partner, medan endast 55% av alla män är nöjda med sina egna penis. Så det upplevda problemet är större än det verkliga problemet.

Goda nyheter: För är du stor som en häst är chansen stor att samlag inte är möjligt i vissa lägen eftersom det gör ont. Samtidigt som en kvinnas slida är mycket töjbar, är den genomsnittliga slidan endast cirka 11cm djup. Så kan genomsnittliga eller lite under genomsnittligt långa penisar kan ha sina fördelar också, särskilt om du gillar saker som analsex.

Är penisens storlek bestämd av genetik?
Definitivt ja, om du har en stor eller liten penis är definieras oftast av dina gener. Söner till män med en stor penis har ofta en stor penis. Söner till män med en liten penis har ofta en mindre penis. Det finns säkert undantag, men i allmänhet gener är mycket dominerande när det gäller att erigerad penis storlek.

gener för penisstorlek
gener för penisstorlek

Öka penisens storlek på ett naturligt sätt
Genom att öka det flöde av blod om som strömmar genom svällkropparna kommer du att öka i storlek. Mer blod tar mer plats så att säga. Flera av de produkter vi har valt att använda oss av gör just detta. Baserna i produkterna är olika, vissa är naturliga och fungerar som kosttillskott, det finns det som är örtbaserade och verkar genom den effekten örten får på blodet och mjukdelarna i penisen. Eftersom produkterna inte är kirurgiska så sker inte tillväxten direkt. En kur är oftast om ca 1 månad ibland 6 veckor. När väl en kur har påbörjats tar det ca 22
till 28 dagar innan effekten kommer. Det hjälper om du har tid för dig själv då du kommer att vara mycket mer sugen och lusten ökar enormt. De personer som är aktiva sexuellt under perioden då de tar sin kur, får oftast en större effekt. Sexuellt aktiv behöver inte vara med en kvinna utan att tillfredsställa sig är att likställa. Effekten kommer av det att då penisen masseras i erigerat tillstånd ökar blodflödet med över 400%, tillsammans med den kur som tas så förstår ni själva. För naturlig penisförstoring rekommenderar vi Xtrasize och för örtbaserad penisförstoring är det Natural XL som gäller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *