Första kvartalets storsäljare

Nu var det dags att gå igneom det produkter som svenska folket valt att köpa under det första kvartalet 2017. Vad tror ni om den milda vintern och den kalla våren,vad har svenskarna gjort alla de där dagaran det varit för kallt för att gå ut i t-shirt och för blött för att det ska vara roligt att vara ute. Delvis har det handlat om att penisförstoring, men också att få mer sperma när man kommer. Vi tänkte gå igenom de grupper som folk har fått mest hjälp av.

Satsat på att förstora sin penis

På första plats har vi egentligen en grupp med produkter. Alla med samma fokus egentligen: Att förstora penisen hos den som köpt produkten. Det är tätt mellan Xtrasize och Natural XL, det är dock några fler som valt att köpa xtrasize. Vi har fått in flera före och efter bilder, vi tänkte skapa ett galleri av där alla alla kan diskutera resultaten. Att dela berättelserna om hur kurerna har gått är något flera har velat berätta om(mail till oss) och att många vill också läsa om vad de kan förvänta sig.

Mer utlösning

I andra gruppen  hittar vi produkter som hjälper till med potensen så kallade potensmedel och att öka- få mer sperma. Här hittar vi allt från killar som vill få längre och skönare orgasmer, med större utlösning. Till de som faktiskt behöver mer spermier för att kunna bli föräldrar. Blandingen är stor och ingen är den andra lika när vi får frågor. Det märks också att allt fler är stressade och har fått problem med sexlust och potensen. Vi rekommenderar alltid vigrax i sådan lägen. Det har varit en produkt som hela tiden har sålts och folk som använder den är väldigt nöjda med resultaten.

Gå ner i vikt

Inför sommaren så har gruppen gå ner i vikt ökat och vi har hittat en ny storsäljare, gröna kaffebönor. Här har ökningen varit som störst. Vi har märkt av att resultet ofta är såpass bra att vänner till folk som köpt letar upp oss och vill få tag i produkten. Den var slutsåld ett tag men nu har vi precis fått in den i lager.

Det var lite om produkterna, som alltid har ni frågor hör av er så svarar vi så fort vi kan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *