Första kvartalets storsäljare

Nu var det dags att gå igneom det produkter som svenska folket valt att köpa under det första kvartalet 2017. Vad tror ni om den milda vintern och den kalla våren,vad har svenskarna gjort alla de där dagaran det varit för kallt för att gå ut i t-shirt och för blött för att det ska vara roligt att vara ute. Delvis har det handlat om att penisförstoring, men också att få mer sperma när man kommer. Vi tänkte gå igenom de grupper som folk har fått mest hjälp av.

Satsat på att förstora sin penis

På första plats har vi egentligen en grupp med produkter. Alla med samma fokus egentligen: Att förstora penisen hos den som köpt produkten. Det är tätt mellan Xtrasize och Natural XL, det är dock några fler som valt att köpa xtrasize. Vi har fått in flera före och efter bilder, vi tänkte skapa ett galleri av där alla alla kan diskutera resultaten. Att dela berättelserna om hur kurerna har gått är något flera har velat berätta om(mail till oss) och att många vill också läsa om vad de kan förvänta sig.

Mer utlösning

I andra gruppen  hittar vi produkter som hjälper till med potensen så kallade potensmedel och att öka- få mer sperma. Här hittar vi allt från killar som vill få längre och skönare orgasmer, med större utlösning. Till de som faktiskt behöver mer spermier för att kunna bli föräldrar. Blandingen är stor och ingen är den andra lika när vi får frågor. Det märks också att allt fler är stressade och har fått problem med sexlust och potensen. Vi rekommenderar alltid vigrax i sådan lägen. Det har varit en produkt som hela tiden har sålts och folk som använder den är väldigt nöjda med resultaten.

Gå ner i vikt

Inför sommaren så har gruppen gå ner i vikt ökat och vi har hittat en ny storsäljare, gröna kaffebönor. Här har ökningen varit som störst. Vi har märkt av att resultet ofta är såpass bra att vänner till folk som köpt letar upp oss och vill få tag i produkten. Den var slutsåld ett tag men nu har vi precis fått in den i lager.

Det var lite om produkterna, som alltid har ni frågor hör av er så svarar vi så fort vi kan.

Min penis är för liten, hur förstorar jag den?

Först och främst måste vi definiera vad liten egentligen innebär och vad statistiken säger. Det måste göras helt bortsett från egna personliga intryck: slapp storlek är irrelevant, vissa män har en ganska liten penis som växer till enorm storlek när han är erigerad, å andra sidan finns är män med en ganska imponerande slapp penis som bara ställer sig upp när han blir upphetsad och växer inte mycket i omkrets eller längd. Slapp och erigerad storlek korrelerar inte.

Även i välrenommerade studier visar det statistiska genomsnittet i Skandinavien en penis om cirka 14,9cm detta enligt den största studien (1661 sexuellt aktiva män). Vi kunde hitta den i välkända Journal of Sexual Medicine. De flesta män har en erigerad storlek mellan 12,3cm och 14,9cm, så under 12,3cm kan anses vara liten. Låt dig inte luras av den penisstorlek du ofta ser i filmer för vuxna, är alla aktörer utvalda individer långt över den genomsnittliga storleken. Dessa filmer kan verkligen inte skildra något statistiskt genomsnitt och använder även visuella knep för att göra att de manliga aktörerna verkar ännu större.

Har penisstorleken betydelse för kvinnor?

Detta är frågan de flesta män bryr sig om mesta. Medan många kvinnor hävdar att penisstorlek är inte viktigt för dem och det handlar om rätt teknik och att en kärleksfull partner behandlar dem väl, är det bara halva sanningen. I helt anonyma undersökningar är antalet kvinnor som hävdar att penisstorlek viktigt för dem, åtminstone ur en estetisk synpunkt, är betydligt högre än i vanliga ej anonymiserade undersökningar. Detta faktum innebär inte en mindre penis inte kan uppfylla en kvinna, det betyder inte att du inte kan ha en perfekt sexliv med en liten penis, men den hårda sanningen är: Storleken har betydelse, åtminstone för en del kvinnor. Ingen anledning till panik om du har en liten penis, enligt en kombinerad studie av flera forskningsinstitut sedan 1942, 85% av alla kvinnor är nöjda med penis storleken på deras partner, medan endast 55% av alla män är nöjda med sina egna penis. Så det upplevda problemet är större än det verkliga problemet.

Goda nyheter: För är du stor som en häst är chansen stor att samlag inte är möjligt i vissa lägen eftersom det gör ont. Samtidigt som en kvinnas slida är mycket töjbar, är den genomsnittliga slidan endast cirka 11cm djup. Så kan genomsnittliga eller lite under genomsnittligt långa penisar kan ha sina fördelar också, särskilt om du gillar saker som analsex.

Är penisens storlek bestämd av genetik?
Definitivt ja, om du har en stor eller liten penis är definieras oftast av dina gener. Söner till män med en stor penis har ofta en stor penis. Söner till män med en liten penis har ofta en mindre penis. Det finns säkert undantag, men i allmänhet gener är mycket dominerande när det gäller att erigerad penis storlek.

gener för penisstorlek
gener för penisstorlek

Öka penisens storlek på ett naturligt sätt
Genom att öka det flöde av blod om som strömmar genom svällkropparna kommer du att öka i storlek. Mer blod tar mer plats så att säga. Flera av de produkter vi har valt att använda oss av gör just detta. Baserna i produkterna är olika, vissa är naturliga och fungerar som kosttillskott, det finns det som är örtbaserade och verkar genom den effekten örten får på blodet och mjukdelarna i penisen. Eftersom produkterna inte är kirurgiska så sker inte tillväxten direkt. En kur är oftast om ca 1 månad ibland 6 veckor. När väl en kur har påbörjats tar det ca 22
till 28 dagar innan effekten kommer. Det hjälper om du har tid för dig själv då du kommer att vara mycket mer sugen och lusten ökar enormt. De personer som är aktiva sexuellt under perioden då de tar sin kur, får oftast en större effekt. Sexuellt aktiv behöver inte vara med en kvinna utan att tillfredsställa sig är att likställa. Effekten kommer av det att då penisen masseras i erigerat tillstånd ökar blodflödet med över 400%, tillsammans med den kur som tas så förstår ni själva. För naturlig penisförstoring rekommenderar vi Xtrasize och för örtbaserad penisförstoring är det Natural XL som gäller.

Penisförstoringsprodukterna tar ledningen

Penisförstoring

Viss kan du förstora din penis på bara 30 dagar med naturpiller

Vi lanserade Egobutiken under 2016. Vårt mål var att bli en butik med produkter som ökar självförtroendet hos både män och kvinnor. Vi förstod ganska snabbt behovet för männen, och vad det är männen egentligen har dåligt självförtroende för, Det är utan tvekan potensbaserade problem och penisstorlek. Att inte storleken på mannens penis har någon betydelse är bara en myt. Det har självklart betydelse. Nu handlar dock inte bra sex om bara penisens storlek, men har man en styv hård penis i rätt storlek är förutsättningarna till ett bra sexliv och att kunna tillfredsställa en kvinnan bra i sängen större.
Vi får en del frågor om penisförstoring verkligen fungerar och vi tänkte härmed svara på några av de frågorna här i inlägget så gott det går, svaren är också baserade på kritik och omdömen vi fått på produkterna. Vi vill också passa på att berätta om en ny, billigare produkt vi lanserat på den Svenska marknaden för att förstora din penis, också den helt naturlig utan kemiska ämnen.

NATURAL XL – Större penis på 30 dagar. Läs mer

Vanliga frågor med svar om penisförstoring

Kan man verkligen förstora sin penis med piller?
Ja det kan man. Enkelt svar, men forskning, recensioner och undersökningar visar att både natural XL och Xtrasize innehåller örter som påverkar vävnadstillväxt i din penis , samt blodtillförsel som ger en bättre potens.

Hur mycket större penis kan man få? 
Upp till 7.5 cm längre penis och väldigt mycket kraftigare på omkretsen. Penisstorlek handlar ju inte bara om längd utan också grovhet och omkrets.

Ställ gärna fler frågor i kommentarerna så listar vi dem här med svar om att förstora sin penis.

Xtrasize – Storsäljare

Xtrasize – Naturlig penisförstoring

penisförstoringAtt penisstorleken inte har någon betydelse är bara påhitt. Våra undersökningar visar att 85% av kvinnor vi frågar föredrar en större penis framför en liten. Självklart spelar saker som teknik in, men har man en tillräckligt stor penis har man redan ett försprång där i att tillfredsställa kvinnor sexuellt framför den man med liten penis. Du kan förstora din penis upp till 7.5 cm med vår superprodukt. KÖP XTRASIZE HÄR .  Produkten har blivit utan tvekan vår främsta storsäljare. Vi väntar på inskickade recensioner på produkten. Men då vi ser att samma kunder beställer om och om igen, kan vi med säkerhet säga samtliga kunder som beställt denna naturliga penisförstoring är nöjda. Det är precis detta Egobutiken handlar om! Att sälja produkter som får kunden att må bättre och höja sitt självförtroende. Och att penisstorlek har med självförtroende att göra vet vi alla.

Spankadoo finns i olika utföranden

Spankadoo den sköna lösvaginan

ourProduct-product-int-mouth

ourProduct-product-int-vagina

ourProduct-product-int-anus

Vi säljer Spankadoo i tre olika utföranden. Oral, Anal och vagina såklart! Läs mer om dessa sköna lösfittor. Vi har länge samarbetat med tillverkarna av den absolut mest sålda lösvaginan. Vi är snart uppe i att ha haft en lösfitta på marknaden under tre år och den fortsätter att vara en av de produkter vi får mest tackbrev från att vi har köpt. Det är en fantastisk produkt som har tillfredsställt så många olika män under dessa tid.